Kue Akar Kelapa

Kue Akar Kelapa

Bahan :

  • 3 butir telur
  • 150 gr gula pasir
  • 1 sdt garam
  • 500 gr tepung ketan
  • 150 ml santan kental
  • 150 gr margarin
  • minyak goreng

Cara Membuat :

  • Kocok telur, gula pasir, dan garam hingga gula larut
  • Masukkan tepung ketan, aduk rata sambil dituangi santan. Masukkan margarin, uleni hingga kalis
  • Masukkan adonan ke dalam cetakan kue akar kelapa. Semprotkan adonan ke dalam minyak panas dan banyak sepanjang 8 cm
  • Goreng hingga matang dan kecoklatan. Angkat dan tiriskan.
About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: